Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

A Tecsalsa busquem persones que es vulguin unir al nostre equip, que vulguin aprendre i desenvolupar-se amb nosaltres.

Som un centre especial de treball (CET) i la nostra missió és la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual en els diferents serveis que oferim: jardineria, manipulats industrials i a la nostra secció de Restauració de mobiliari urbà.

No tot el personal de la nostra empresa té una discapacitat, també necessitem personal sense discapacitat per fer la nostra labor social.

Així que et volem conèixer:

 • Si tens coneixements de jardineria o fusteria, i vols desenvolupar-los a la nostra organització.
 • Encara que no tinguis coneixements específics, però sí tens ganes d’aprendre, desenvolupar-te i sumar a un projecte amb ànima.
 • O si tens una discapacitat intel·lectual.

 

Envia’ns el teu currículum, t’estem esperant.

 • Tipos de archivos aceptados: pdf, doc, docx.
 • Us informem que les vostres dades s'incorporaran a un fitxer responsabilitat de TESAL, SA, amb la finalitat de donar resposta a la vostra sol·licitud.
  El període màxim de conservació de les vostres dades serà de cinc anys.
  Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, atorgats pel RGPD (UE) 679/2016, adreçant-vos per escrit a TECSAL, SA, c/ Destraleta, 168, 08940 Cornellà de Llobregat, o per correu electrònic a l'adreça maribel@tecsalsa.cat. En qualsevol cas, podeu adreçar-vos a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es, en defensa dels vostres drets.
 • Necessites més informació?

  Si vols rebre informació més detallada sobre nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte.

  vull més informació